Webteksten laten schrijven

Blijven of wegklikken? Een paar seconden heb je om je bezoeker te verleiden om op je website te blijven. Dat vraagt om een goed verhaal. Ik schrijf het graag voor je.

Een webtekst is er helemaal op gericht om je met zachte hand van de pagina met zoekresultaten naar een gekozen actie te leiden. SEO en conversie – om maar even met wat termen te smijten. Maar het eerste vereiste voor een webtekst? Een aantrekkelijk verhaal dat de aandacht trekt, vasthoudt én overtuigt. Een homerun in een paar honderd woorden.

 

Webteksten laten schrijven die overtuigen

Rake webteksten zijn smaakmakers van je bedrijf. Een goede webtekst is daarom in de eerste plaats een klantgericht verhaal.

Op je website geef je bezoekers wat ze zoeken. Overzichtelijk en to-the-point. Bedenk de vraag en geef het antwoord. Ik verwoord het voor je in een op je doelgroep afgestemde tekst. Wat het een webtekst maakt, is dat ik uiteraard rekening houd met de vindbaarheid (SEO) en toewerk naar de gekozen klantactie (conversie).

 

De juiste bezoekers op je website

Online vindbaarheid draait om gevonden worden door de juiste mensen: je doelgroep. Daarvoor worden de webteksten heel gericht geoptimaliseerd.

Webteksten (laten) schrijven begint altijd met het maken van een plan en het verzamelen van informatie. Wat zijn je doelen en wat is je doelgroep? De volgende stap is het zoekwoordenonderzoek: welke zoekwoordcombinaties met potentie passen bij jouw klantoplossingen? Vervolgens schrijf ik de tekst(en) waarin al die ingrediënten verwerkt worden.

Tarief webteksten laten schrijven: € 39 per uur exclusief btw.

Webteksten laten schrijven?

Neem direct contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Bellen kan ook altijd via: 073 631 59 76

  Webteksten laten schrijven

  White hat SEO

  Natuurlijke webteksten op je website zonder verboden SEO-trucjes of zoekwoordspam. Voor een duurzamer resultaat zonder Google-penalties.

  SEO-teksten voor bestaande websites

  SEO-boost

  Nieuwe content geeft je website een SEO-boost. Ik schrijf nieuwe content die naadloos aansluit en/of pak de bestaande webteksten aan.

  Contact opnemen

  Meer weten?

  Wil je meer weten over het laten schrijven van webteksten? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.