Zakelijke teksten laten schrijven

Alle teksten uit naam van je bedrijf verzorgd en in dezelfde stijl. Voor een professionele uitstraling en doelgerichte teksten die je verder brengen.

Laat je zakelijke teksten voor je werken. Een conversie op je website of een lead? Maak het af met aantrekkelijke en overtuigende offertes, brochures, brieven, e-mails en meer.

 

Sterke online en offline bedrijfscommunicatie

Elk stuk tekst is een contactmoment met je klant of potentiële klant. Van een simpel e-mailtje tot een offerte. Daar maak je natuurlijk graag een positieve ervaring van die uitnodigt tot meer.

Met prettig leesbare teksten, consequent in dezelfde stijl en natuurlijk zonder taal- of typfouten, maak je als bedrijf een goede en professionele indruk. Dat niet alleen: als de presentatie goed is, komt de boodschap beter over. Ik help je graag met sterke teksten voor je online en offline communicatie.

 

Ook voor specialistische onderwerpen

De experts in je team hebben de kennis. Het zijn alleen geen schrijvers of je benut hun capaciteiten liever voor kerntaken. Schrijven over technische en specialistische onderwerpen is geen probleem. Ik kijk fris naar het onderwerp en kan snel aanhaken.

Welke informatie zoekt een klant en heeft die nodig om voor jouw product of dienst te kiezen? Juist omdat ik minder inhoudelijke kennis heb van het onderwerp, kan ik me goed inleven in je klanten. Zo zorg ik ervoor dat het een toegankelijk verhaal wordt, zonder overtollig jargon. Je levert input, waarna ik met de tekst aan de slag ga of ik werk samen met mensen uit je bedrijf.

Tarief voor het laten schrijven van zakelijke teksten: € 39 per uur exclusief btw.

Zakelijke tekst laten schrijven?

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Bellen kan ook altijd via: 073 631 59 76

  Schrijven en redigeren van teksten

  Schrijven en redigeren

  Heb je al het nodige materiaal, klaar voor een opfrisbeurt? Het redigeren van zakelijke teksten behoort ook tot de mogelijkheden.

  Vertrouwelijke teksten laten maken

  Vertrouwelijke stukken

  Ook belangrijk: stukken en de daarmee samenhangende informatie worden altijd zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

  Tatjana van der Krabben, tekstschrijver bij Connected Communication

  Meer weten?

  Wil je meer weten over bedrijfsteksten laten schrijven? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.