Freelance tekstschrijver

Tekstschrijver voor sterke webteksten en bedrijfscommunicatie.
Verkopen doe je met een goed verhaal. Ik schrijf het graag voor je.

Tekstschrijver nodig?

Heb je last van een hatelijk knipperende cursor op een blanco scherm? Laat mij je verhaal vertellen.

Verkopen doe je met een goed verhaal in duidelijke taal. Als tekstschrijver bekijk ik hoe ik je product of dienst zo sterk en overtuigend mogelijk kan presenteren. Met een frisse blik op je product of dienst verplaats ik me in je potentiële klanten. Zo werk ik naar relevante teksten voor je doelgroep toe, in de juiste tone of voice.

Elk stuk tekst is een contactmoment met je bedrijf. Van webtekst tot brief. Met een aansprekend verhaal geef je dat duwtje, om contact op te nemen met je bedrijf, akkoord te gaan met een offerte, een bestelling te plaatsen. Daar ga ik graag voor je mee aan de slag. In de Nederlandse of Engelse taal.

 

Kort over Connected Communication

Content die een klik met jouw bedrijf laten ervaren. Merkgevoel en vertrouwen, verpakt in tekst. Dat is waar de naam ‘Connected Communication’ voor staat. Achter het toetsenbord vind je mij, Tatjana van der Krabben. Ik help mkb-bedrijven graag een brug slaan naar hun doelgroep met bondige teksten in duidelijke taal.

In 2006 startte ik op detacheringsbasis als tekstschrijver en vertaler Engels. Hieruit is in 2014 tekstbureau Connected Communication voortgekomen. Toen nog in het pittoreske ’s-Hertogenbosch gevestigd, maar inmiddels op een fijne stek in het bruisende Vlijmen.

Hieronder staan de diensten die ik aanbied op een rijtje. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Neem dan contact op via het contactformulier hieronder. Bellen kan ook altijd via: 073 631 59 76

  Webteksten laten schrijven

  Webteksten

  Aantrekkelijke teksten voor je website, Google-vriendelijk geschreven. Dat is het recept voor vindbaarheid én conversie.

  Zakelijke teksten laten schrijven

  Zakelijke teksten

  Offertes, brochures, de slides bij je presentatie, die belangrijke brief: al je teksten verzorgd en in dezelfde stijl.

  Teksten laten redigeren

  Redigeren

  Jouw tekst, helemaal in je eigen woorden, met de zekerheid dat de opbouw, spelling en grammatica in orde zijn.

  Opdrachtgevers van Connected Communication

   
  Transportaanvraag
  Vecos
  Cargo Company
  In Balans Acupunctuur
  Nature Commodities
  Raeger Autismecentrum
  Plastica
  Skinfo.nl