Tekstschrijver stand-by

De oplossing voor losse teksten en kleine opdrachten. Een tekstschrijver die bekend is met je bedrijf en snel en efficiënt op taalvragen inspringt, zonder administratieve rompslomp.

Heb je regelmatig een korte tekst nodig of een taalcheck voordat een tekst wordt geplaatst of verzonden? Dat pak ik graag voor je op.

Korte lijnen, snel briefen en al je teksten in de juiste tone of voice. Zonder gedoe met offertes en kleine facturen. Dat is het gemak van flexibele samenwerking met één tekstschrijver. Kies voor één verzamelfactuur per maand of prepaid taaltegoed met korting.

Eén verzamelfactuur per maand

Alle tekstopdrachten houd ik netjes bij in een overzicht. Je ontvangt 1 verzamelfactuur met urenverantwoording na afloop van een kalendermaand waarin opdrachten zijn uitgevoerd.

Tarieven
 • Tekstschrijven    € 35* per uur – minimum van € 17,50* per opdracht
 • Redigeren           € 0,06* per woord – minimum van € 15* per opdracht
 • Corrigeren          € 0,03* per woord – minimum van € 15* per opdracht

Om een idee te geven wat een uurtarief in de praktijk betekent: het schrijven van een landingspagina voor een website of een artikel van ongeveer 600 woorden kost gemiddeld 4 uur oftewel € 140*.

Prepaid taaltegoed

Taaltegoed is een prepaid budget voor teksten, redigeren en corrigeren. Omdat je vooraf uren afneemt, krijg je korting op de bovengenoemde tarieven. Er geldt ook geen minimumbedrag per opdracht.

 • € 500* Taaltegoed          5% korting
 • € 1000* Taaltegoed        10% korting

Je maakt gebruik van je Taaltegoed wanneer het jou uitkomt. De opdrachten houd ik in een overzicht bij. Als het tegoed bijna op is, krijg je daarvan bericht met de urenverantwoording.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Al je tekstproblemen snel en efficiënt opgelost

Neem direct contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Bellen kan ook altijd via: 073 631 59 76

  Tekstschrijver - ook voor korte teksten

  Voor elke tekst

  Landingspagina’s, (blog)artikelen, brochures, brieven, slides bij een presentatie: al je teksten verzorgd en in dezelfde stijl.

  Tekstschrijver standby

  Snelle service

  Vaste opdrachtgevers krijgen voorrang. Kleine opdrachten kunnen meestal binnen enkele werkdagen afgehandeld worden.

  Eerlijk advies - tekstschrijver die meedenkt

  Meer weten?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of neem een losse tekst af en maak direct kennis met mijn werk.